Idei pentru lucrarea de atestat la informatica

Posted: martie 19, 2015 in Noutati

Este foarte important ca atunci cand ne alegem tema de atestat sa o facem cu cap. Trebuie sa ne intrebam care sunt pasiunile noastre, ce hoby-uri avem si astfel am putea gasi o tema care sa ne motiveze sa lucram la ea.

Un articol foarte interesant despre cum am putea obtine o idee de atestat a fost publicat pe portalul cu atestate la informatica https://www.atestatelainformatica.ro

Scopul acestui articol este sa va faca sa va vina o idee despre lucrarea de atestat . Ideea este ca un lucru extrem de important, in alegerea temei de atestat, il presupune autocunoasterea noastra. Raspunzadu-ne la intrebarile legate de pasiunile noastre putem obtine o multime de idei despre lucrarea de atestat. Daca am alege o tema despre masini atunci am putea face un atestate despre o marca de masini, despre o expozitie sau de ce nu despre tuning-ul masinilor. Ne place sportul? Atunci putem alege o tema din sport: echipa de fotbal preferata, sporetul preferat, competitii favorite etc.

Alegeti tema de atestat care va reprezinta pasiunile voastre si nu va duceti in fata comisiei cu o tema impusa de profesorul indrumator. Altfel veti vorbi despre ceva cu pasiune decat despre ceva din obligatie.

Mult success!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s